Urenportaal

Heeft uw bedrijf veel urenschrijvers? Dan is het Blue People IT urenportaal ideaal voor uw bedrijf! Wie met Exact werkt, houdt tijd over
Het door Blue People IT ontworpen urenportaal maakt het gemakkelijker voor uw medewerkers om uren te registreren.(Stam) gegevens (zoals projecten en uursoorten) worden automatisch opgehaald uit Exact Online en Exact Globe. Hierdoor komen deze gegevens automatisch in het urenoverzicht van uw medewerkers.

Bovendien houdt het portaal rekening met project- en medewerkersrestricties.

Eenvoudig uren indienen

In het urenportaal zijn de uren die eenvoudig weergegeven per dag en week. Standaard is de huidige week weergegeven, maar het is mogelijk om te switchen tussen vorige en toekomstige weken. Aan de linker kant selecteer je de relatie, het project en de uursoort. In het notitieveld vul je een omschrijving van de werkzaamheden in. Selecteer vervolgens de dag(en) waarop de uren zijn gemaakt en geef het aantal uren op. Voeg de uren toe en vervolgens verschijnen ze in het overzicht. Aan het einde van de week moeten de worden ingediend (dit gaat eenvoudig via de daarvoor bestemde knop).Hierna zijn de uren pas zichtbaar in Exact Online.

urenportaal_nieuwe-invoer urenportaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De inlogaccounts van medewerkers kunnen eenvoudig geactiveerd en gedeactiveerd worden door administrators. Dit is mogelijk vanuit de stamgegevens van de medewerkers in Exact Online. Het wachtwoordbeheer, zoals vergeten wachtwoorden, kan de medewerker volledig zelf zonder tussenkomst van de administrator aanpassen.

Voordelen urenportaal 

  • Een eenvoudige manier om uren te registreren
  • Benodigde (stam) gegevens worden automatisch overgenomen vanuit Exact 
  • Er wordt een vaste prijs per maand gerekend

 

Bent u geïnteresseerd in het urenportaal en wilt u graag meer informatie over de prijzen en mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan