Bestelportaal

Veel klanten van Blue People IT werken met producten van Exact. De meeste bedrijven die een handelsfunctie hebben willen graag dat klanten zelf hun bestellingen kunnen doen. Vaak kan dit via een (bestaande) webshop. Deze webshop is meestal meer geschikt voor Business-to-Consumer-transacties. Speciaal voor de groep ondernemers die nagenoeg alleen Business-to-Business-transacties leveren, hebben wij daarom een bestelportaal ontwikkeld. Deze koppelt naadloos met Exact Online (debiteuren, artikelen, artikelgroepen, prijslijsten en prijzen). Waarbij de bestelling na de laatste actie van de klant, direct in Exact Online als verkooporder zichtbaar is. Hiermee hebben we een laagdrempelige en betaalbare oplossing gerealiseerd die uw proces vereenvoudigd en toch tot een hogere klanttevredenheid leidt. 

Via de Blue People IT bestelportaal kunnen klanten door middel van een afgeschermd en gepersonaliseerd deel op het portaal een bestelling bij u plaatsen.
Om hiervan gebruik te kunnen maken dient de klant als gebruiker geregistreerd te zijn:

Het bestelportaal houdt rekening met de voor deze klant bestemde prijslijst. Het is dus mogelijk om deze individueel af te stemmen per klant.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aanvullende specifieke actieprijslijst toe te passen. Dit gaat volledig geautomatiseerd.

 

Na de invoer van de bestelling ontvangt u een mailnotificatie en kunt u de order in Exact Online definitief maken en leveren.

Wilt u de bestelportaal aanvragen? Neem dan contact via +31 (0)77 477 84 77  Of vul ons contactformulier in