Bestelportaal

Kunt u uw vertegenwoordigers niet op pad sturen vanwege het coronavirus? Laat klanten rechtstreeks hun bestellingen plaatsen via ons bestelportaal!

Speciaal voor de groep ondernemers die alleen Business-to-Business-transacties leveren, hebben wij een bestelportaal ontwikkeld. Het bestelportaal koppelt naadloos met Exact Online (debiteuren, artikelen, artikelgroepen, prijslijsten en prijzen). Na de laatste actie van de klant (of vertegenwoordiger), is de bestelling direct zichtbaar als verkooporder in Exact Online.
Hiermee is een laagdrempelige en betaalbare oplossing gerealiseerd die het bestelproces vereenvoudigd. Bovendien leidt het tot een hogere klanttevredenheid! 

Verkrijgbaar vanaf €99 per maand (exclusief eenmalige set-up en installatiekosten). 

 

 

Afgeschermde & gepersonaliseerde omgeving 

Om toegang te krijgen tot de bestelomgeving dient men de klant eerst als gebruiker te registreren in Exact Online. 
In een afgeschermd en gepersonaliseerd deel van het bestelportaal plaatsen klanten gemakkelijk hun bestellingen.

Prijslijsten

Het is mogelijk de prijslijst individueel af te stemmen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een prijslijst te gebruiken voor een bepaalde actie. 
Nadat de klant zijn bestelling heeft ingevoerd ontvangt u een bevestigingsmail. Hierna kunt u de order definitief maken. 

Ondersteuning vertegenwoordigers

De bestelportaal biedt toegang voor vertegenwoordigers. Zij maken offertes aan die vervolgens (na goedkeuring) worden omgezet naar een order. De bevestiging van de order wordt vervolgens gemaild naar de klant (op basis van een Exact Online layout). Orders kunnen ook direct worden aangemaakt. Vertegenwoordigers zien en beheren uiteraard alleen hun eigen klanten.

 

 

consultancy- Blue People IT

 

         Interesse in onze bestelportaal? Neem contact op via +31 (0)77 477 84 77 Of vul ons contactformulier in

 

 

Bekijk ook onze andere webapplicaties, zoals de prijslijsten applicatie en het urenportaal.