Bedrijfssoftware

Breng uw business en IT in lijn

Informatievoorziening is voor ieder bedrijf een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Te vaak is er echter geen balans tussen de business en de benodigde bedrijfssoftware om deze te faciliteren. Blue People IT gaat samen met u de kloof in kaart te brengen. Vervolgens wordt deze planmatig gedicht. Zo zal het inzetten van de juiste bedrijfssoftware voor iedere business de route zijn naar een hogere performance en kwaliteit.

Partnership

Blue People IT helpt organisaties een betere IT te bereiken. Het doel hierbij is een langdurig partnership aan te gaan. Hierdoor bent u als klant ervan verzekerd dat u een optimaal rendement kunt halen uit de voor u beschikbare bedrijfssoftware. Wij hebben als doel uw bedrijf goed te leren kennen. We analyseren de huidige situatie en stellen een gezamenlijk vertrekpunt vast. Hierdoor kunnen we werken aan effectieve oplossingen. Omdat zowel uw bedrijf als ook de beschikbare IT oplossingen dynamisch zijn, zullen we dit periodiek toetsen en waar nodig bijstellen.

 

oplossingen

Oplossingen

Blue People IT ondersteunt de implementatie van de volgende bedrijfssoftware: Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online.

U kunt bij ons ook terecht voor het realiseren van een koppeling tussen het informatie- en beheersysteem BlueRetail van Newway, ASPOS van Valk Software en eerder genoemde bedrijfssoftware van Exact.

Verder bieden wij ook oplossingen rondom uw faciliterende processen. Zo is FileLinx een business applicatie platform dat u helpt om grip te krijgen op ongestructureerde en gefragmenteerde data binnen de organisatie. De kracht van deze software zit in eenvoudige basisproducten die gebouwd zijn voor bijvoorbeeld digitale factuurverwerking, documentbeheer, workflow, e-mail archivering, projectregistratie, medewerkers overzichten, en andere voorkomende vraagstukken binnen uw organisatie.

Scan Sys software levert met ImageCapture for Invoices dé oplossing voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van inkoop- en verkoopfacturen in koppeling met Exact Globe. ImageCapture for Invoices maakt bij het verwerken van facturen real time gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit Exact Globe. U beheert uw gegevens uitsluitend in Exact. Zo krijgt u een opbouw van een digitaal archief. Facturen zijn direct opvraagbaar vanuit Exact Globe en Exact Synergy (Enterprise).

 

Wanneer een standaard oplossing binnen de beschikbare tools niet voorhanden is kan Blue People IT u ook van dienst zijn bij het ontwikkelen en implementeren van
slimme maatwerk oplossingen. Enkele voorbeelden die reeds ontwikkeld zijn:

CMR Vrachtbrief

Creëer op basis van uw aangemaakte leveringen in Exact de bijbehorende CMR vrachtbrief zodat u de vervoerder van de juiste documentatie kunt voorzien!

Bestelportaal

Via het Blue People IT bestelportaal kunnen klanten door middel van een afgeschermd en gepersonaliseerd deel op het portaal een bestelling bij u plaatsen.

Prijslijsten applicatie

Creëer op basis van uw prijslijsten in Exact Online direct een communicatiemiddel om uw klanten te informeren over de verkoopprijzen.

 

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een gesprek aan