Bedrijfssoftware

Breng uw business en IT in lijn

Informatievoorziening is voor ieder bedrijf een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Te vaak is er geen balans tussen de business en de benodigde bedrijfssoftware om deze te faciliteren. Blue People IT gaat samen met u de kloof in kaart te brengen. Vervolgens wordt deze planmatig gedicht. Zo zal het inzetten van de juiste bedrijfssoftware voor iedere business de route zijn naar een hogere performance en kwaliteit.

Partnership

Blue People IT helpt organisaties bij het optimaliseren van IT processen. Het doel hierbij is een langdurig partnership aan te gaan. Hierdoor bent u als klant ervan verzekerd dat u een optimaal rendement kunt halen uit de voor u beschikbare bedrijfssoftware. Wij hebben als doel uw bedrijf goed te leren kennen. We analyseren de huidige situatie en stellen een gezamenlijk vertrekpunt vast. Hierdoor kunnen we werken aan effectieve oplossingen. Omdat zowel uw bedrijf als ook de beschikbare IT oplossingen dynamisch zijn, zullen we dit periodiek toetsen en waar nodig bijstellen.

 

oplossingen

Oplossingen

Als Silver partner van Exact ondersteunt en implementeert Blue People IT:  Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online.

Daarnaast bieden wij ook oplossingen rondom uw faciliterende processen. Zo is FileLinx een business applicatie platform dat u helpt om grip te krijgen op ongestructureerde en gefragmenteerde data binnen de organisatie. De kracht van deze software zit in eenvoudige basisproducten die gebouwd zijn voor bijvoorbeeld digitale factuurverwerking, documentbeheer, workflow, e-mail archivering, projectregistratie, medewerkers overzichten, en andere voorkomende vraagstukken binnen uw organisatie.

Scan Sys software levert met ImageCapture for Invoices dé oplossing voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van inkoop- en verkoopfacturen in koppeling met Exact Globe. ImageCapture for Invoices maakt bij het verwerken van facturen real time gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit Exact Globe. U beheert uw gegevens uitsluitend in Exact. Zo krijgt u een opbouw van een digitaal archief. Facturen zijn direct opvraagbaar vanuit Exact Globe en Exact Synergy (Enterprise).

U kunt bij ons ook terecht voor het realiseren van een koppeling tussen Exact en de volgende kassa software: BlueRetail van Newway en  ASPOS van Valk Solutions. 

 

Wanneer een standaard oplossing binnen de beschikbare tools niet voorhanden is kan Blue People IT u ook van dienst zijn bij het ontwikkelen en implementeren van (maatwerk) webapplicaties. Bovendien kunnen wij uw bedrijf helpen bij leggen van een koppeling tussen tools zoals bijvoorbeeld de reeds ontwikkelde koppeling tussen Exact Globe en Vplan.

 

 

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een gesprek aan