Welkom to Numberland

Welkom to Numberland

Zo werden we verwelkomt op de 7de editie van de Exact Live, Welkom to Numberland, het grootste business event van Nederland, welke gehouden werd op 10 oktober 2018 in de jaarbeurshal in Utrecht. Een groots opgezet evenement waar de kleur rood de hoofdtoon voerde. Exact heeft weer alles uit de kast gehaald om een mooi programma samen te stellen. Tijdens de plenaire ochtendsessie onder leiding van dagvoorzitter Jort Kelder, hebben we ons laten inspireren door onder andere Phill Robinson, CEO van Exact en Pieter Zwart, oprichter van CoolBlue. Als afsluiting van deze ochtendsessie hebben we ons nog laten verwonderen door enkele illusies van Victor Mids.

Welkom to Numberland

Vervolgens werd het programma voortgezet op de beursvloer. In een 17-tal theaters (die je ook wel iglo-tenten kunt noemen) zijn diverse productsessies gegeven. Een kleine greep uit de ongeveer 100 presentaties:

  • Productinnovatie: De Exact Online update;
  • Maak kennis met Exact Online voor boekhouden;
  • Zo werkt Exact voor Productie.

Bekijk de video’s van de grootste updates

Ook op de beursvloer zelf kon je kennis maken of je contacten onderhouden met diverse partners van Exact. Ook kon je demo’s bijwonen van de diverse producten van Exact, voor zowel Online, Globe als ook Synergy.

De dag is afgesloten in het Sport Café. Presentatrice Barbara Barend en de topsporters Rico Verhoeven en Max Verstappen zorgden voor een mooi eind van deze inspirerende dag. Een dag waar we weer nieuwe ontwikkelingen hebben gezien en diverse ideeën hebben opgedaan, waarmee we onze klanten nog meer en beter kunnen bedienen.

Indien u nieuwsgierig bent geworden of deze nieuwe ontwikkelingen ook voor u voordelen kunnen opleveren dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bron: Exact

Summary
Welkom to Numberland
Article Name
Welkom to Numberland
Description
We waren aanwezig op de 7de editie van de Exact Live, Welkom to Numberland, het grootste business event van Nederland, op 10 oktober 2018 in Utrecht.
Author
Publisher Name
Blue People IT
Publisher Logo