Website/Webshop

Bij het ontwerpen van een website zoeken wij naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) en functionaliteit (doelgroep).

Het evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site. Uw site is uw digitale visitekaartje en dient daarom een goede afspiegeling te zijn van wat u vindt dat uw bedrijf moet uitstralen. Uw site dient een goede infrastructuur te hebben en vooral leesbaar te zijn voor uw klanten. Waar nodig integreren wij social media, Google Analytics en verzorgen wij ook zoekwoordenoptimalisatie.

Na een eerste gesprek, waarin u uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de website aangeeft, ontvangt u van ons een offerte. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte maken wij voor u een ontwerp. Daarna gaan we met u in overleg waarbij u kunt aangeven of dat wat door ons is gecreëerd dat is wat u voor ogen had. Op deze manier bepalen we samen het uiteindelijke ontwerp voor uw website.

 Vraag een gesprek aan

Webshops

Heeft u een webshop nodig die voldoet aan al uw wensen? Wij bouwen webshops die uitblinken in vindbaarheid, gebruiksgemak en conversie. Hierbij werken wij samen met onze partner FirstFocus. Samen kijken we naar de gewenste functionaliteiten en look en feel zodat de webshop volledig aansluit bij uw huisstijl. Als uw website goed vindbaar is op productnamen en daar aan gerelateerde trefwoorden bent en blijft u uw concurrenten een stap voor. U bent in beeld op het moment dat de behoefte van uw klant actueel is. Dat is het moment waar een lead tot een transactie leidt. 

Vraag een gesprek aan