Webapplicaties

Voor diverse klanten hebben wij al applicaties op maat verzorgd. Zoals bijvoorbeeld het ontsluiten van een intern bestelsysteem, een rekenmodule voor een detacheringbedrijf en conversiescripts om data uit verschillende bronnen samen te voegen in een nieuw programma.

Onze ervaring en knowhow kan ook u van pas komen!

Exact Applicaties door Blue People IT

Exact_certified_app_center_cmyk

Blue People IT ontwikkeld gecertificeerde applicaties in combinatie met Exact Online. Zo zijn reeds via het Exact Online App Center te verkrijgen de CMR Vrachtbrief en de Prijslijsten App.

Als Certified App Center partner van Exact Online bent u met de Applicaties van Blue People IT verzekert van een betrouwbare partner voor aanvullende functionaliteiten op uw Exact Online omgeving. Naast de standaard Applicaties kunnen wij u ook voorzien in maatwerk toepassingen om de Exact Online omgeving nog beter aan te laten sluiten bij uw specifieke bedrijfsprocessen.

Webapplicaties op maat

Naast de standaard applicaties kunnen wij u ook voorzien in maatwerk toepassingen om de Exact Online omgeving nog beter aan te laten sluiten bij uw specifieke bedrijfsprocessen. Zo hebben we de urenportaal en bestelportaal ontwikkeld waarmee applicaties op maat mogelijk zijn.