Home » Voordeelmarkt

Voordeelmarkt

Sinds enige tijd verlenen wij een breed palet aan diensten bij De Voordeelmarkt in Nijverdal.

Het bedrijf De Voordeelmarkt is een kleine 15 jaar geleden opgericht door Ruben Boom. Vanuit de handel in en verkoop van diverse partijhandels-producten is er meer en meer een focus ontstaan op verf en andere doe-het-zelf-producten.

Inmiddels bestaat de onderneming uit 5 winkels, 2 webshops en daarnaast nog een groothandel in verf en aanverwante producten.

Blue People IT (voorheen De ICT-coach) heeft de organisatie begeleid bij de opzet en professionalisering van de bedrijfsprocessen en de financiële rapportages. Daarnaast is er een nieuw kassasysteem geïntroduceerd met daarin diverse koppelingen naar andere systemen.

Voor de webshop hebben we een online marketingplan opgesteld. Waarin opgenomen alle aspecten van de optimale vindbaarheid van deze webshop.

Voor de groothandelstak lagen er uitdagingen op het gebied van artikelbeheer, scanning, documentenbeheer, prijslijsten etc. Aangezien er komend jaar een verhuizing op de rol staat (er worden 3 magazijnen samengebracht tot 1 nieuw modern magazijn), komen er dan ook weer diverse logistieke vraagstukken die ingevuld moeten worden.

 

terug