Tribe CRM

Tribe is een geavanceerde alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun je Realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code.

360-graden-klantbeeld tribe360 graden overzicht van je relaties

Met Tribe hebben alle medewerkers een 360 graden overzicht van elke relatie. Start ieder contact vanuit één centraal overzicht en weet wat er speelt. Bewaar belangrijke documenten, notities, e-mailgesprekken en supporttickets van je relatie. Bespaar zo tijd en leg de basis voor sales en marketing.

Sluit meer deals en verhoog je omzet

Tribe CRM geeft je alle tools om sneller en meer deals te sluiten. Stop met het besteden van tijd aan overbodige handmatige taken en focus op sales. Door te werken met Tribe verlies je nooit meer een deal. Tribe geeft een boost aan je resultaten zonder extra tijd van je te vragen.
Je gaat meer offertes sturen en meer klanten verwelkomen.

 

Haal meer uit je relaties

Leg de basis voor een succesvolle marketing campagne door kenmerken toe te wijzen aan je relaties. Dan kun je je aanbod toespitsen op je doelgroep.
Je verhoogt hiermee de relevantie van je boodschap. Wil je alle klanten in Amsterdam, alle directeuren of alle bezoekers van een evenement selecteren? Dat kan!

Supportvragen van klanten worden automatisch tickets

Als klanten een e-mail sturen naar een  e-mail adres voor het leveren van support dan zorgt Tribe dat er een ticket met een opvolgtaak aangemaakt wordt voor de
juiste medewerker en dat de klant een ontvangstbericht krijgt met een uniek ticketnummer. Dit zorgt er voor dat je efficiënt vragen van klanten kunt opvolgen.

De modules van Tribe zijn:

Relatiebeheer
Verkoop
E-mail marketing
Ticketing
Projectmanagement
Facturatie
Werkbonnen
Urenregistratie
Workflow automation

Wilt u meer informatie ? Neem gerust contact met ons op.