#StayAhead met Blue People IT 

Dé internationale Exact Partner met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfssoftware en webapplicaties.

Met de bedrijfssoftware van Exact breng je al je processen samen in één systeem. Of je nu een kleine onderneming hebt of een grote internationale groothandel. Met de software van Exact krijg je inzicht in je bedrijf en verhoog je de kwaliteit en efficiëntie van zowel de werkprocessen als je voorraadbeheer. Door met Blue People IT samen te werken heb je een Exact expert die met je meedenkt.
Zo haal je maximaal rendement uit je onderneming.

Kies jij wel de juiste partner?

Door te willen gaan automatiseren en digitaliseren, kampen veel ondernemers met vragen, merkt Luud Willemsen, CEO van Blue People IT. Het is van belang om die vragen aan de juiste partij te stellen, zodat gezamenlijk aan een goede oplossing gewerkt kan worden. Blue People IT is een partij die niet alleen het product, maar ook het proces en de oplossing centraal stelt.

Lees hier het hele interview

Trends #StayAhead

Ons laatste blog gaat over trends en ontwikkelingen op het
gebied van automatisering en digitalisering waar jouw handels- en of productiebedrijf mee te maken gaat krijgen.

Zorg dat je voorop loopt in de wedstijd.

Lees hier ons blog

DE VOORDELEN VAN
WERKEN MET EXACT EN
EEN CROSSBORDER PARTNER

Wij werken ook voor bedrijven met vestigingen in andere landen als Nederland. Wij hebben kennis van diverse wet- en regelgevingen in het buitenland en kunnen je hierdoor helpen met het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering. 

Neem contact met ons op

KRIJG MEER INZICHT IN DE 
PERFORMANCE VAN JE BUSINESs

Connectivity: door werkprocessen uit te voeren met een juiste mix van ERP functionaliteiten gecombineerd met add-ons ontstaat er een krachtig, functioneel maar voornamelijk ook betaalbaar IT-landschap. Dit zorgt voor vermindering van de werklast. Hierdoor blijft er tijd over voor andere zaken en krijg je meer inzicht in de performance van je business.

Bekijk hier de video

Klantcase Deep Drill 

"Nu zijn we krachtiger en efficiënter dan ooit! Dit is het nieuwe tijdperk van Deep Drill, mede mogelijk gemaakt door Blue People

 Wilbert van der Meulen | Deep Drill 

Lees hier het hele verhaal

Webinar
Terugkijken

De link tussen ERP en je processen.
Ontdek nieuwe manieren om Exact Globe te verbinden met je bedrijfsprocessen. Tijdens ons Webinar hebben we hier meer over verteld.

 #StayAhead 

Bekijk hier de webinar

DE KRACHT VAN BLUE PEOPLE IT
Dankzij de al jaren markt leidende software van Exact gecombineerd met onze expertise en ruim 20 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om een totaaloplossing voor klanten te realiseren. Bovendien opereren wij crossborder, ondernemen wij onderscheidend en denken we met je mee op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties.
Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan een Call