Standaard software met benefits

Standaard software met benefits

Als Blue People IT stellen we uiteraard de mens centraal. Hierbij merken we steeds meer bij onze klanten en prospects dat er behoefte is aan standaard oplossingen. In eerste instantie dan; bij nader inzien blijkt toch het succes van de oplossing te liggen in dat kleine stuk specifieke inrichting. Standaard software met benefits zeg maar…

Software en webapplicaties

Met de inzet van onze software producten zoals Exact Synergy en FileLinx maar zeker ook onze gerichte webapplicaties zijn we in staat aan deze vraag te beantwoorden. Dit vergt in de basis een specifieke aanpak. Hierbij houden onze consultants steeds oog voor het groter geheel en zullen dus een business brede visie hanteren. Automatisering van bedrijfsprocessen heeft namelijk bijna altijd impact op andere aandachtsgebieden dan datgene wat er primair wordt verbeterd.

Blue People IT onderscheidt zich als bedrijfssoftware integratie partner door af te wijken van de standaard applicatie consultancy. Dus niet zomaar “u vraagt en wij draaien” maar juist kritisch blijven. De positie bij de klant verwerven zodat de extra vraag kan worden gesteld zonder bang te zijn dat dit ten koste gaat van de opdracht.

Expertise

Binnen de expertise van Blue People IT is er een sterke focus op zowel advies en strategie alsook de concrete applicatie kennis om de systemen naar wens in te richten. Door op deze wijze op te treden neemt de toegevoegde waarde van onze dienstverlening toe. Het resultaat is inderdaad een standaard oplossing met benefits, namelijk datgene gestroomlijnd maken wat de klant uniek maakt. Of het nu gaat over digitalisering, (web)koppelingen met andere systemen of het digitaal weergeven van processen in de organisatie. Blue People IT staat u graag terzijde om voor de lange termijn de benodigde IT acties te ondernemen om uw organisatie te laten groeien en om uw bedrijfsprocessen nog meer te optimaliseren.

Wanneer u interesse is gewekt hopen we graag van u te horen!

Summary
Standaard software met benefits
Article Name
Standaard software met benefits
Description
Met de inzet van software producten zoals Exact Synergy en FileLinx maar zeker ook onze gerichte webapplicaties zijn we in staat vragen te beantwoorden.
Author
Publisher Name
Blue People IT
Publisher Logo