Social Media Box

Sinds kort hebben wij een nieuwe online tool beschikbaar waarmee het beheer van de diverse Social Media kanalen gemakkelijker wordt: Social Media Box. Vanuit één centrale plek kunnen op meerdere social media kanalen berichten worden verstuurd. Daarnaast is deze tool ook voorzien van voorgeprogrammeerde berichten die gebruikt kunnen worden ter promotie van uw social media kanalen.

 

Brons
€ 29 /mnd
Social Media Box tool
 
 
 
Zilver
€ 49 /mnd
Social Media Box Tool
Maandelijkse monitoring
Social Support
 
Goud
€ 79 /mnd
Social Media Box Tool
Maandelijkse monitoring
Social Support
Inrichting Social Media kanalen

De tool heeft vijf onderdelen:

Dashboard

Het Dashboard geeft u een overzicht van de statistieken van uw social media kanalen. Hierdoor kunt u in één oog opslag zien hoe uw social media kanalen ervoor staan.

Planbord

Het planbord maakt het mogelijk om uw berichten vanuit één centraal, gemakkelijk en overzichtelijk punt te verzenden naar meerdere Social Media kanalen. U kunt de berichten van tevoren ontwikkelen en inplannen. U geeft aan op welke datum en op welke tijd, uw bericht op Facebook, Twitter, LinkedIn of bijvoorbeeld Instagram moet verschijnen, voegt eventueel een afbeelding toe en het bericht kan worden ingepland.

Marketingstore

De MarketingStore is een creatieve omgeving waar u kunt kiezen uit templates, sjablonen van creatieve Social Media (bijvoorbeeld: win) acties en interessante berichten voor op een van uw kanalen. Klik een actie of berichtenset aan, bewerk de berichten en geef aan wanneer de berichten online moeten verschijnen. Binnen enkele minuten plant u uw Social Media berichten in.

Social Wall

De Social Wall maakt het mogelijk om uw scherm om te zetten in een Social Media scherm waar berichten getoond kunnen worden vanuit Twitter. Kies een eigen achtergrond, logo en huisstijl en stel vervolgens een hashtag (#) in waarop gefilterd dient te worden. Open de internet URL op uw scherm en de Social Media wall is klaar. Deze functie kan gebruikt worden om de social media reacties van externe partijen als display/reclamebord in uw winkel- of kantoor- ruimte voorbij te laten komen.

Internal Wall

In tegenstelling tot de Social Wall kunt u met de Internal wall uw eigen actie (of meerdere acties) tonen. Plaats een bericht via de beheerpagina van de Social Media Box en toon de juiste URL op uw scherm, en uw acties worden getoond. De acties kunnen op meerdere locaties worden weergegeven.


Social support

Support en tips bij vragen inzake de inzet van Social Media*

Inrichting kanalen

Hulp bij inrichting/opzet van twee Social Media kanalen*

* neem voor de voorwaarden contact met ons op

 

 

Social Media Strategie    Social Media Setup    Contentmanagement    Social Media Monitoring    Social Media Box