Home » Petrochemical Pipeline Services (PPS) BV

Petrochemical Pipeline Services (PPS) BV

Automatisering bedrijfsprocessen middels Exact Software. Petrochemical Pipeline Services (PPS) BV te Elsloo heeft een strategische keuze gemaakt om de meest voorkomende hoofdprocessen te automatiseren met Exact software. Voor de inkoopfactuur verwerking wordt gewerkt met Scan Sys software.

Exact Globe

Binnen Exact Globe worden de financiële administratie gevoerd inclusief activa registratie, bankkoppelingen en contractbeheer. De inkomende facturen worden via Scan Sys software automatisch geboekt en, indien van toepassing, ter goedkeuring aangeboden aan 1 of meerdere goedkeurders. Tevens vinden er automatisch intercompany en consolidatie boekingen plaats en is er een uitgebreide rapportage set beschikbaar welke input geeft aan het moederbedrijf SABIC dat met SAP werkt.

Exact Synergy (ESE)

Er wordt integraal gewerkt met Exact Synergy als centraal systeem voor de hoofd bedrijfsprocessen zoals service, onderhoud, projecten en purchase to pay. De volledige planning van monteurs, materialen voor zowel preventieve als correctieve service vindt plaats binnen dit systeem. Verder is het purchase to pay proces volledig geautomatiseerd binnen ESE net als het registreren en uitvoeren van projecten. De urenregistratie verloopt eveneens via ESE net als de opvolging van processen die via workflows worden afgehandeld.

Blue People IT vervult de rol van adviseur, applicatiebeheerder en implementatieconsultant.

terug