Home » Pijpers Bronbemalingen BV

Pijpers Bronbemalingen BV

Pijpers Bronbemalingen BV heeft, na een uitgebreide pakketselectie de keuze gemaakt om hun verhuurprocessen te automatiseren met FileLinx Software. Dit mede omdat er, binnen de specifieke markt van Pijpers Bronbemalingen BV, geen standaard oplossing te vinden was.

FileLinx

FileLinx is een business applicatie platform dat helpt grip te krijgen op zowel ongestructureerde als gefragmenteerde data binnen een organisatie. Via standaard software kunnen er op maat gemodelleerde oplossingen worden weergegeven welke bedrijven in staat stellen om een precieze match te ontwikkelen tussen de aanwezige bedrijfsprocessen en de ondersteunende software.

Via de software van FileLinx is er voor Pijpers Bronbemalingen BV een oplossing geïmplementeerd voor het structuren van de verhuur van bronbemalingen van offerte tot opdracht, het uitvoeren van projecten en documentbeheer. Tevens wordt de facturatie vanuit FileLinx gedaan en is er een koppeling met Accountview ontwikkeld die automatisch de facturen importeert en verwerkt in de financiële administratie.

Bijzonder binnen deze oplossing is de specifieke parameters die in het FileLinx systeem zijn ingericht die van invloed zijn op de uiteindelijke afrekening van de klant op basis van de gehuurde bronbemalingen. Deze complexe berekeningen vinden volledig en automatisch plaats binnen FileLinx waarbij voorheen veel handwerk noodzakelijk was. Door de implementatie van FileLinx wordt er efficiënter gewerkt en is de foutkans van het verkeerd berekenen van facturen geminimaliseerd. Tevens is er een volledig dossier per verhuurd object beschikbaar binnen het systeem waar dit voorheen, gefragmenteerd, via allerlei netwerkmappen gefaciliteerd werd. Een enorme verbetering!

Blue People IT vervult de rol van adviseur en implementatieconsultant.  

terug