Blue People IT

Blue People IT biedt consultancy op drie verschillende gebieden die met elkaar samenwerken en elkaar versterken. We helpen u graag met onze kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webdiensten (webapplicaties, websites en online marketing).

Als MKB-ondernemer bent u dagelijks op zoek naar de optimale prestaties van de onderneming en van de medewerkers. Dat vereist perfect functionerende bedrijfsprocessen. Want daarmee kunt u het verschil maken. Er komt veel kijken om deze processen goed te laten verlopen. Er moet een keuze gemaakt worden over de meest geschikte software. En tegenwoordig moet er ook veelal gekozen worden voor meerdere softwarepakketten, die dan op elkaar afgestemd moeten zijn. Bovendien zal deze software ook nog optimaal ingericht moeten worden. Waarbij dan voor u als ondernemers bepalend is of u zich aanpast aan de software of dat de software zich aanpast aan uw organisatie. Verder moet deze inrichting nog voldoen aan (wettelijke) regels en protocollen die binnen uw branche of keten gebruikelijk zijn.

Blue-People-IT-ons-team

 

Ons verhaal

Blue People IT is opgericht in 2018. Blue staat voor professionaliteit, projectmatig werken en betrouwbaarheid, People dat zijn onze medewerkers die voor u de oplossingen bieden en IT is de component waarin alles samen komt. De oranje kleur in ons logo staat voor sportiviteit en competitie. We laten ons graag uitdagen en gaan de wedstrijd met u aan!

 

 

 

 

Blue People IT - logo