Uw Exact Partner in Limburg!

Home » Online Marketing

Blue People IT is ontstaan uit vier bedrijven (Breakout Marketing, De ICT coach, Route01 en Regalo Webdiensten) die de krachten hebben gebundeld en samen verder zijn gegaan onder een naam.

Internet en dus ook online marketing, email marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) zijn een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven. Bijna iedereen beschikt in deze tijd over een computer met internet. Gemiddeld zijn we tijdens onze dagelijkse bezigheden zeker twee uur per dag online. Bovendien zijn mensen tegenwoordig 24/7 online bereikbaar door het bezitten van een mobiel apparaat.

Op het gebied van online vindbaar- en bereikbaarheid is voor veel organisaties nog winst te behalen. Het aandeel “online” in marketing campagnes en budgetten is vaak nog beperkt. Het aandeel groeit echter snel en zal de komende jaren alleen nog maar verder toenemen.

Blue People IT kan voor u complete online marketing concepten op maat ontwikkelen. Door duidelijke doelstellingen, doelgroepen en de benodigde kanalen te bepalen leveren wij een uitvoerbaar en cross-mediaal plan af waarmee ieder bedrijf direct aan de slag kan. Een plan waarin online en social media het aandeel krijgen wat ze verdienen.

Email marketing

Email marketing is een krachtig instrument om klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws rondom uw bedrijf. Daarnaast kan het een goed instrument zijn om klanten terug te laten keren naar uw website of webshop. Dit is echter alleen mogelijk met een goede e-mail marketing tool, voldoende data en een strategie passend bij het bedrijf.

Graag kijken we samen met u hoe een e-mailcampagne op te zetten of te verbeteren.

Met zoekmachine marketing zorgen we ervoor dat uw website gevonden wordt, wanneer (potentiële) klanten naar uw type bedrijf, producten of diensten op zoek zijn. Het zorg dat men in beeld is bij de doelgroep op de plaats en het moment wanneer ze naar je op zoek zijn. Zoekmachine marketing bestaat uit twee onderdelen, namelijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het beter vindbaar maken van een website in organische zoekresultaten noemen we zoekmachine optimalisatie. Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten die hoofdzakelijk aan de linkerkant in de zoekmachine staan. Er dient met een aantal zaken rekening gehouden te worden om de website te kunnen optimaliseren voor zoekmachines. De zoekmachines beoordelen namelijk alle pagina’s van de website en tonen de meest relevante zoekresultaten bovenaan. Om hier tussen te komen moet een traject worden ingezet om de website stap voor stap te optimaliseren.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren biedt de mogelijkheid om op korte termijn resultaten te boeken. Advertenties in de zoekmachines worden hoofdzakelijk aan de rechterkant getoond, de eerste drie advertenties worden links boven de organische resultaten getoond. Je betaalt hiervoor per klik of per duizend vertoningen. De kosten zijn afhankelijk van het onderwerp, de concurrentie, de kwaliteit van de advertentie en je landingspagina en van het bod dat je wilt betalen.