Nieuwe samenwerking met Payt

Nieuwe samenwerking met Payt

Met trots kunnen wij mededelen dat Blue People IT een nieuwe samenwerking is aangegaan met Payt, het grootste debiteurenbeheersplatform van Nederland. Als integratie partner assisteren wij door middel van advies en consultancy bij het optimaal integreren van Payt binnen een Exact omgeving (zowel Exact Online als Exact Globe).

Debiteurensoftware voor slimme ondernemers

Op zoek naar software om het debiteurenproces te structureren, zonder zorgen en met persoonlijk contact? Payt regelt het! Krijg facturen slimmer, sneller en eenvoudiger betaald. De software geeft organisaties de mogelijkheid facturen en herinneringen volledig geautomatiseerd te versturen, zonder de controle te verliezen. Bovendien faciliteert Payt de dialoog met klanten via een geavanceerd communicatiesysteem. Zo zorgt Payt voor snellere betalingen en rust in de organisatie.

Voordelen Payt

De voordelen van het geautomatiseerde en professionele debiteurenproces van Payt Software:

  • Inzicht, Payt brengt structuur aan. Door het automatiseren van het gehele debiteurenproces krijgt u meer grip op uw debiteurenbeheer.
  • Controle, behoudt controle in het debiteurenproces. 
  • Dialoog met uw klant, het communicatieplatform van Payt biedt de mogelijkheid om op factuurniveau met klanten van gedachten te wisselen.  

 

Benieuwd naar de functionaliteiten van Payt? Bekijk dan hier de website.  

Get it. Payt

Heeft u vragen of bent u benieuwd of Payt interessant is voor uw bedrijf? 

Neem contact met ons op!