Klaar voor de toekomst met Exact Globe+

Klaar voor de toekomst met Exact Globe+

Afgelopen november werd de vernieuwde software Exact Globe +, die voortbouwt op het bestaande Exact Globe, al aangekondigd. Inmiddels werken de eerste klanten met deze nieuwe versie. Maar wat biedt Exact Globe plus nu precies? En wat zijn de voordelen?  Kom erachter in deze blog!

Een modern ontwerp, eenvoudiger én sneller in gebruik

Exact globe in een nieuw jasje. Dit zorgt er voor dat jouw bedrijf de software gemakkelijk kan gebruiken en dat het intuïtief is. Kortom dit biedt meer gemak en meer succes bij het halen van jouw doelstellingen! 

Vooruitstrevende technologie

Om veilig en toekomstvast te kunnen blijven werken, is moderne technologie nodig. Exact Globe is dus op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd heb je eenvoudig toegang tot de voor jou bekende functies. Zo kan jij blijven vertrouwen op de cijfers van Exact. Ook kun je op basis van de nieuwste technologie sneller van nieuwe innovaties profiteren. Een platform voor de toekomst dus!

Exact geeft aan: “Met Exact Globe+ leggen we een fundering die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we nieuwe technische mogelijkheden eenvoudig implementeren.”

Gratis overstappen naar Globe+

Exact Globe +

Goed nieuws voor bestaande Globe-gebruikers. De standaard software van Exact Globe+ is gratis beschikbaar voor Exact Globe en Exact Business Software klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst of subscription licentie. Deze gratis upgrade is niet inclusief eventueel benodigd maatwerk en/of consultancy diensten. Inmiddels werken de eerste klanten binnen een controlled release met deze nieuwe versie. De komende maanden wordt deze groep gebruikers stapsgewijs uitgebreid met bedrijven die meer functionaliteiten gaan gebruiken.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over Exact Globe+ ?

Neem contact op!