Het belang van een goede samenwerking: Code Yellow

Het belang van een goede samenwerking: Code Yellow

In ons maandelijkse blog houden we jullie graag op de hoogte van weetjes, feiten en ontwikkelingen over ons en ons vakgebied.
Gesproken over dat vakgebied, kunnen we concluderen dat Blue People de afgelopen jaren een kijkje in de keuken heeft genomen bij veel
bedrijven.  We hebben deze bedrijven op weg  geholpen met een passend advies een softwarepakket, applicatie of andere oplossing.

Los van het feit dat we daar ontzettend veel mooie klantrelaties mee hebben opgebouwd, kom je op “de werkvloer” ook regelmatig andere organisaties tegen. 

Deze leveren met hun expertise, unieke oplossing of product een bijdrage aan een gezamenlijk project of opdracht.
Blue People IT hecht veel waarde aan deze samenwerkingen. En leidt soms (zoals in dit geval) zelfs tot een partnership.

Omdat wij het leuk vinden om deze samenwerkingen en unieke krachten wat meer te belichten zetten we een van deze partijen in de schijnwerpers: Code Yellow uit Eindhoven met het product TRACY.

Wie is Code Yellow?

Sinds de oprichting in 2012 ontwikkelt Code Yellow B.V. als onafhankelijk softwarebedrijf innovatieve applicaties, specifiek voor het bedrijfsleven. Ze werken nauw samen met hun klanten, waarbij ze bedrijfsondersteunende applicaties ontwikkelen, zodat complexe processen eenvoudig, inzichtelijk en beheersbaar worden. Code Yellow faciliteert oplossingen die de huidige controle en stroomlijning van werkprocessen transformeert.

Wat is TRACY?

TRACY is een Shop Floor Control (SFC) / Manufacturing Execution (MES) systeem. Het digitaliseert dynamische bedrijfsprocessen zoals bijvoorbeeld in een productieomgeving. TRACY stelt een web- applicatie ter beschikking zodat processen effectiever worden gepland, uitgevoerd en direct worden verbeterd. Daarmee realiseert TRACY real-time inzicht op alle processen, faciliteert het een snellere  groei van het bedrijf en werkt het kostenbesparend. Ook voor het op  orde krijgen van magazijnen en ten alle tijden weten waar je producten zijn is Tracy een zeer geschikte oplossing.

We koesteren de samenwerking met Code Yellow en zien ontzettend veel potentie in Tracy . Door de rol van Blue People IT als sales en consultancy partner bij het vermarkten van Tracy bouwen we bovendien  samen aan een mooie digitale toekomst voor onze klanten.
Een partnership om trots op de zijn!
 

Wil je meer informatie over mooie samenwerkingen, Tracy of andere producten?

Lees dan snel verder!