Uw Exact Partner in Limburg!

Home » FileLinx

FileLinx

FileLinx is een business applicatie platform dat helpt grip te krijgen op zowel ongestructureerde als gefragmenteerde data binnen een organisatie.

De kracht van deze software zit in eenvoudige basisproducten die gebouwd zijn voor zaken zoals bijvoorbeeld factuurverwerking en documentworkflow, maar ook voor e-mailarchivering, projectregistratie en medewerkersoverzichten.

Elke organisatie heeft zo haar eigen processen. Vaak is dit echter onoverzichtelijk en is niet geheel duidelijk waar iemand mee bezig is. Met FileLinx zijn deze processen zó ingericht dat de nodige informatie bij de juiste mensen op het juiste moment komen. Snelheid en efficiëntie zijn de kernwoorden voor een goed gestroomlijnd proces. Bovendien is het daardoor ook goed controleerbaar.

FileLinx toont niet alleen je eigen opgeslagen documenten, maar ook die van een ander. Alles onder één knop op een veilige manier.
Het is zelfs mogelijk om verschillende versies van documenten te beheren voor een efficiënte manier van werken.

Goede afspraken zorgen voor een goed werkproces. Met FileLinx zijn deze processtappen volledig geautomatiseerd, waardoor het correct volgen van deze afspraken is afgedwongen. En voor nog meer efficiëntie voor de medewerker is het mogelijk om informatie uit verschillende systemen bij elkaar te brengen.
Fouten worden hierdoor voorkomen en het aantal handelingen aanzienlijk beperkt.

Binnen een organisatie heeft iedere werknemer zijn eigen informatiebehoefte. FileLinx haalt informatie uit verschillende onderliggende systemen en toont dit op een dashboard.
Gecombineerd met de informatie uit de werkprocessen heeft iedere medewerker in één overzicht de informatie die hij nodig heeft.

FileShare

Waarom is het werken met FileShare handig?

Vinden, versiebeheer en delen

Werken uw collega’s of mensen buiten uw organisatie met dezelfde versie van het bestand? Hoe vind ik de juiste versie? Vaak blijven er maar twee opties over:
1. Bij iedere update stuurt u iedereen een e-mail met een nieuwe versie in de bijlage
2. U gebruikt een online opslagdienst en deelt het document met een link

In beide gevallen bent u na het versturen direct de grip kwijt op uw bestand. Wij denken dat dit ook anders kan en hebben hiervoor de oplossing: FileShare.

GDPR/AVG proof

FileShare zorgt ervoor dat u AVG/GDPR proof met uw bestanden omgaat. Het systeem zorgt ervoor dat u een systeem krijgt dat gebruikers helpt om zorgvuldig met privacy gevoelige data om te gaan.

FileLinx regelt het!

filelinx

Bron: www.filelinx.com