Exact Spring ’22 Release

Exact Spring ’22 Release

Recent is de Exact Spring ’22 Release gelanceerd. Ontdek hier welke innovaties Exact onder andere heeft doorgevoerd.

Exact online

De PSD2-bankkoppeling is vanaf nu beschikbaar voor rekeninghouders van de Rabobank. Met deze nieuwe generatie bankkoppelingen heb je op ieder moment up-to-date inzicht in je geldstromen en altijd controle over wie er bij je bankgegevens kan. Stap op tijd over, want de huidige bankkoppeling wordt vanaf 1 juli niet meer door de Rabobank aangeboden.

Let op: de nieuwe koppeling wordt gefaseerd uitgerold. Je kunt alleen overstappen als je in Exact Online/Boekhoud Gemak een melding hebt gekregen of een e-mail hebt ontvangen waarin staat dat de overstap voor jou beschikbaar is!

De nieuwe add-on Debiteurenbeheer is binnenkort beschikbaar. Hiermee verstuur je automatisch herinneringen, selecteert de software zelf het best passende communicatiescenario en houd je met de Debiteurencockpit eenvoudig grip op alle acties en communicatie. Zo krijg je voortaan eerder betaald en behoud je een goede klantrelatie.

Het urenscherm is op vele vlakken verbeterd. Wanneer het scherm vanuit het project wordt geopend, zie je nu direct het overzicht van de geboekte uren. Daarnaast is de invoer verbeterd, en kan je als je dat wil ook de start en eindtijd ingeven. Ook is het project overstijgende urenoverzicht nu bereikbaar via het medewerkersmenu. Hier hebben we uitgebreide filtermogelijkheden en een detailscherm toegevoegd.

Alle innovaties voor Exact Online weten? Hier lees je er alles over.

Exact Globe & Synergy

Exact Globe is onder de motorkap compleet vernieuwd, met dezelfde vertrouwde functies. Het biedt volop mogelijkheden voor toekomstige innovaties. Bedrijven die werken met de financiële en logistieke functionaliteiten van Globe kunnen nu overstappen naar Exact Globe+. Ook is zowel de Nederlandse als Belgische wetgeving beschikbaar. De komende maanden komen ook overige wetgevingen en andere functies zoals SDK, productie en WMS beschikbaar.

Binnen Exact RPA zijn er door Exact verschillende innovaties doorgevoerd. Zo kunnen SSRS-rapporten en Crystal Reports uitgevoerd worden vanuit de Rules Engine en worden ze opgeslagen als document of per e-mail verzonden. Met de Rules Engine kunnen entiteiten handmatig worden ingevoerd wanneer er geen entiteiten beschikbaar zijn om de oplossing flexibeler te maken.

De ARBO-koppeling is in (gecontroleerde) release gegaan. Met PU267SP4 wordt de ARBO-koppeling ondersteund gebaseerd op de SIVI2019 standaard. Zo zijn er meer validaties in het verzuimverzoek en een initiële load van werknemer gegevens naar de Arbodienst.

Alles weten over de innovaties in de Spring ’22 Release voor Exact Globe & Synergy? Je leest er hier alles over.

Heeft u vragen naar aanleiding van de Release? Neem dan gerust contact met ons op.