Exact Spring ’20 Release

Exact Spring ’20 Release

Met deze nieuwe release introduceert Exact kleine en grote innovaties. Alle innovaties hebben 1 ding gemeen, namelijk: meer efficiëntie!
Kortom ben je benieuwd naar de innovaties van de Exact Spring ’20 Release? Lees dan deze blog!

Exact Online

Bespaar nu nog meer tijd en verhoog de kwaliteit van administratieve taken. Ontdek hier de innovaties voor Exact Online.

In control met de rekening-courant

Vanaf nu is het mogelijk om bedragen eenvoudig van de ene administratie direct naar de andere administratie door te boeken. Dit zorgt voor 100% aansluiting in je administratie! Bovendien geeft het rekening-courant rapport inzicht in alle rekening-courant mutaties. Zo ben je altijd in control! Deze functie is beschikbaar voor Exact Online Boekhouden Professional & Accountancy Professional.

Inruilen nu mogelijk

Exact Online voor Handel en Productie ondersteunt vanaf nu de inruil functionaliteit in verkooporders. Hierbij is het mogelijk om een negatief aantal in de orderregel in te voeren. Hiermee kunnen omruil- of inruilvergoeding makkelijk worden ingevoerd. Dit komt in verschillende situaties voor, zoals bijvoorbeeld bij promotionele acties, incidentele configuraties of bij het beheren van statiegeld. 

Negatief aantal verkooporder

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw projectoverzicht

In Exact Online Uren & Facturen en Projectmanagement heb je vanaf nu alle projecttransacties in één overzicht. Van urenboekingen tot factuurhistorie, hierbij zie je meteen in het overzicht hoeveel tijd en geld er in een project is gestoken. Deel dit overzicht eenvoudig met je collega’s en houdt zo iedereen binnen je organisatie op de hoogte van de lopende projecten.

Exact bouw7

Tijdens deze release presenteert Exact een nieuwe oplossing voor de bouw genaamd Exact bouw7. 
Hiermee digitaliseer en integreer je alle processen op kantoor, onderweg, op de bouwplaats en met je onderaannemers. Werk hierdoor efficiënter en bespaar tijd!
Klik hier voor meer informatie over bouw7. 

 

Exact Globe & Exact Synergy

Ontdek de nieuwe innovaties van Exact Globe & Exact Synergy die zorgen voor efficiëntie en verhoogd gebruikersgemak.

 

Nieuw licentiemodel

In deze release presenteert Exact het nieuwe licentiemodel van Exact Globe & Synergy.
Deze licentie is beschikbaar vanaf Exact Globe versie 418 SP 8 en Exact Synergy versie 263 SP 8 of hoger.  Bij het aanschaffen van een nieuwe licentie, ontvang je deze in een ELCX-bestand in de plaats van het gebruikelijke ELC-bestand. Hierdoor is het downloaden van een nieuw licentiebestand niet meer nodig wanneer de licentie wijzigt. Daarnaast is het zeker dat je altijd toegang hebt tot alle modules binnen je contract.

Chatfunctie Synergy App

Vandaag de dag is samenwerken met collega’s belangrijker dan ooit. Naast social collaboration in Synergy bestaat er nu ook de mogelijkheid om te chatten met collega’s via de Synergy App.
Deze functionaliteit is beschikbaar voor de laatste versies van Exact Synergy en de Synergy App. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar alle innovaties die Exact heeft gepresenteerd tijdens de Spring ’20 Release? Bekijk dan hier de website van Exact!

 

Heeft u vragen over deze nieuwe release of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Exact voor uw bedrijf? 

Neem contact met ons op!