Exact Go voor Ondernemers

Exact Go voor Ondernemers

Exact Go is de offerte en facturatie tool van Exact voor zzp’ers en kleine ondernemers. Daarnaast integreert Exact Go naadloos met Exact Online voor Accountancy.

Met de nieuwe tool, Exact Go, stroomlijn je de aanlevering van verkoop- en inkoopinformatie van je klanten. Wist je dat deze tool ook nog eens gratis/goedkoop is? Zo creëren zzp’ers en kleine ondernemers niet alleen heel eenvoudig hun offertes, facturen en expense claim maar is het aanleveren van verkoop- en inkoopinformatie ook nog eens makkelijk omdat het direct in jouw Exact Online administratie terecht komt.

Het bespaart een hoop papierwerk, het inleveren van bonnetjes en het aanleveren van informatie via andere documenten, zoals bijvoorbeeld PDF’s. Kortom een behoorlijke tijdsbesparing.

Voordelen van Exact Go

  • Stuur professionele offertes en facturen incl. betaallink
  • Scan bonnetjes en inkoopfacturen
  • Deel alles automatisch met je boekhouder

Hoe werkt het?

Exact Go is een volledig webgebaseerde cloudapplicatie. Aanmelden is zeer eenvoudig en kan via een aanmeldwizard op www.exactgo.nl. Op deze website volgt een eenvoudig registratieproces waarbij de belangrijkste bedrijfsinformatie en verificatie van de bankrekening vereist zijn. Hierna kan er eenvoudig gestart worden met het maken van professionele offertes, het creëren van facturen en het registreren van bonnen.

De diverse abonnementen:

  • 0 euro per maand (tot 5 facturen per maand)
  • 9 euro per maand (van 5 tot 100 facturen per maand)
  • Toevoegen van de functionaliteit voor projecten en urenregistratie voor 5 euro per maand

Ontdek meer over Exact Go >

Welk voordeel heeft Exact Go voor accountants?

Met deze tool bespaar je als accountant vooral tijd, de snelheid waarmee de financiële informatie van je klanten direct toegevoegd wordt aan hun Exact Online-administratie neemt toe. Door te profiteren van Exact Go, de robotic accounting integratie, minimaliseert de tijd die je kwijt bent aan handmatige invoer en correctie. Lees meer over Exact Go voor accountants in de brochure. 

Download brochure

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Exact Go?

Neem contact op! >