Exact Globe

Exact Software

Innovatieve business software

Exact Globe is het ERP-pakket van Exact. Met deze software automatiseer je alle afdelingen. Richt Exact Globe volledig naar wens in en breidt het eenvoudig uit met de standaard proces modules. Zo sluit Exact Globe altijd aan op je specifieke bedrijfssituatie. 

Globe is de eerste keuze voor grotere ondernemingen. Er is vrijheid om te kiezen waar u de software wilt installeren: namelijk in de cloud of op eigen hardware. Kies je voor de cloud, dan is de data vanaf iedere plek benaderbaar.

Het voordeel van dit ERP-pakket is dat u zelf de vrijheid heeft om de database te beheren. Exact Globe bestaat uit verschillende functionaliteiten en modules die je los kunt aanschaffen. Hierdoor heeft u volop mogelijkheden om door te groeien. 

Als partner geeft Blue People IT  u graag advies over de aanschaf en implementatie van Exact Globe.

Neem contact op!

De uitgebreide mogelijkheden van Exact Globe 

Financieel management 

Integreer al je financiële processen met alle overige belangrijke processen in je onderneming. Zo komen alle interacties in een centrale informatiebron terecht en heb je snel inzicht in je financiële status en administratieve processen. 

Voordelen

 • Up-to-date inzicht in de status van je performance en cashflow.
 • Kom tot betere besluitvorming met de functionaliteiten voor budgettering, forecasting en analyse en rapportage.
 • 100% veiligheid door uitgebreide mogelijkheden voor rollen en rechten, autorisatie en traceerbaarheid.
 • Krijg complete ondersteuning voor verschillende talen, banken, valuta en wetgevingen die je nodig hebt.
 • Blijf op de hoogte van alles door automatische signaleringen.

Logistiek

Je financiële, logistieke en administratieve bedrijfsprocessen in één systeem. Alle gegevens zijn op transactieniveau te traceren, hierdoor zijn deze nog nauwkeuriger te controleren. Het eenduidige proces voor gegevensinvoer en -opslag zorgt ervoor dat er gefocust kan worden op de taken die toegevoegde waarde bieden voor je bedrijf. 

Voordelen

 • Eenvoudig prijzenbeheer per artikel, eenheid, assortiment, klant, leverancier en per periode.
 • Traceer je producten in de keten, snel en moeiteloos.
 • Stroomlijn je inkoopprocessen: maak eenvoudig inkoopcontracten en abonnementen, koop altijd op tijd in en beoordeel je leveranciers. Zo maak je de beste keuzes voor jouw bedrijf!
 • Automatiseer je verkoopproces (offertes, verkooporders, retouren, varianten, facturen etc.
 • Vergroot je klanttevredenheid door een gestroomlijnd service management proces.
 • Verbeter je forecasting en budgettering en vindt gemakkelijk nieuwe business mogelijkheden

Productie  

De productiemodules van Exact vormen met de financiële en logistieke modules, het hart van de ERP-oplossing van Exact. Ze bieden een oplossing voor je productieproces, samen met inkoop, offertebeheer met offerte calculaties, magazijnbeheer, verkoop en levering. Krijg met deze module meer grip op je productieproces! 

Voordelen

 • Stuklijstbeheer zorgt voor een stevige basis van je kostprijscalculatie en je productieproces.
 • Voer je kostprijscalculaties snel en eenvoudig uit met de calculatiefuncties.
 • Stroomlijn je productieprocessen met de productfuncties. 
 • Met MRP (Material Requirements Planning) ben je in staat om voorraadniveaus te verminderen. Alleen artikelen die je nodig hebt zijn immers op voorraad.  
 • Inzicht in de werkelijk gemaakte kosten vs. de verwachte kosten en budgetten.
 • Voldoe aan wet- en regelgeving: beheers de kwaliteit en veiligheid van producten door 100% traceerbaarheid van het product door de gehele keten.

Ontdek meer over Exact Globe in deze brochure

Download brochure

Connectivity

Voorkom fouten en verhoog efficiency door Exact Globe digitaal te koppelen aan je andere systemen. Door het Connectivity Framework is het mogelijk om koppelingen met andere systemen te maken. 

Exact apps

Altijd en overal, snel en eenvoudig werken met de apps van Exact. Alle apps zijn beveiligd, dus je informatie is veilig en toch snel toegankelijk. Klik hier voor meer informatie over de apps van Exact. 

Breid je Exact Online software uit

Blue People IT ontwikkelt gecertificeerde applicaties in combinatie met Exact Globe. Zo zijn onze  CMR Vrachtbrief en de Prijslijsten App , urenportaal en bestelportaal te koppelen aan Exact Globe. Daarnaast biedt Blue People IT ook maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Consultancy en trainingen

Naast het inrichten van de Exact Globe software verzorgt Blue People IT ook trainingen op het gebied van Exact. Bespaar zo tijd en haal het maximale uit de software. Meer weten over deze mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat Exact Globe voor uw bedrijf kan betekenen?  

 

 Neem contact op!

 

Bekijk ook Exact Synergy of Exact Online