Exact Expense Management

Exact Expense Management

Worstelt jouw bedrijf nog steeds met onkostenbonnetjes? Dan wordt het tijd voor Exact Expense Management! Hiermee bespaar je tot wel 75% verwerkingstijd!

Bespaar tijd

Bespaar tijd bij het afhandelen van declaraties. Exact Expense Management biedt een flexibel goedkeuringsproces, een integratie met je administratie en een mobiele app. Doordat Exact Expense Management geïntegreerd is met je administratie en creditcard-leveranciers, heb je altijd inzicht in je uitgaves. Bovendien verwerk je declaraties in een handomdraai.

Exact Expense Management

De voordelen op een rijtje

Declareer snel én gemakkelijk – Met de app kun je direct foto’s maken van bonnetjes. Bepaalde gegevens zoals de datum, btw en het bedrag worden meteen herkend en ingevoerd. Daarnaast werkt de app zowel online als offline en kan men meteen declaraties goed- of afkeuren. 

Automatisch afletteren van creditcardbetalingen –  Medewerkers kunnen door middel van de app eenvoudig uitgaven met een credit- of debitcard declareren. Creditcardtransacties en de bijbehorende bonnen zijn meteen zichtbaar. Daarnaast wordt de bon gekoppeld aan de creditcard transactie. Zo voorkom je uitzoekwerk achteraf!

Kilometerregistratie – Vanaf 1 juli 2021 vervalt de vaste reiskostenvergoeding en moeten de vergoede reiskosten van medewerkers worden verantwoord. Via de app registreren en declareren medewerkers  eenvoudig de gemaakte kilometers. Daarnaast biedt de app een Google Maps integratie. Hierbij is het ook nog mogelijk om meerdere bestemmingen op een route toe te voegen. De kilometervergoeding stel je vooraf eenvoudig in per medewerker of groep medewerkers.

Geïntegreerd met je administratie –Exporteer de declaratiedata naar Exact Online of Exact Globe. Zo heb je snel volledig inzicht in je kosten en uitgaven.

 

         
         Ontdek de functionaliteiten in de factsheet.

          Download factsheet 

 

          Benieuwd of Exact Expense Management binnen uw bedrijf past? 

          Neem contact met ons op!