Exact Autumn ’22 release

Exact Autumn ’22 release

De herfst is weer aangebroken en daarmee ook een Exact Autumn ’22 release.

Benieuwd naar de innovaties die jou vanaf dit kwartaal kunnen helpen? Lees dan deze blog!

Exact online handel premium

Wij als partner hebben bij de Exact EcoSummit een voorproefje mogen zien van Exact Online Handel Premium. Op dit moment is De Exact Online Handel Premium editie in een Controlled Release beschikbaar. De Premium editie biedt de meest uitgebreide functionaliteiten, waaronder: ingebouwde en aanpasbare Power BI dashboards, de mogelijkheid om je eigen velden toe te voegen aan entiteiten en transacties, slimme procesautomatisering, flexibel ordermanagement, voorraadreserveringen en geavanceerde MRP.
Deze functionaliteiten komen binnenkort beschikbaar voor iedereen die handel premium wilt gebruiken. Benieuwd wat de meerwaarde voor jou kan zijn? Neem contact met ons op!

Nieuwe functies Exact Online Boekhouden

Als je vaak te maken hebt met terugkerende boekingen, dan kun je deze vanaf nu keer op keer kopiëren. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse huur voor een bedrijfspand. Met No hands Accounting is het mogelijk om de boekingen automatisch aan te maken. Je stelt de gewenste frequentie en de periode waarin dit moet gebeuren vooraf in.
De dalende waarde van je activa kun je vanaf nu volledig automatisch boeken via periodieke afschrijvingen. Denk bijvoorbeeld aan de waarde van computers of bedrijfspanden.
Elke ondernemer of accountant moet wel eens een memoriaalboeking kopiëren. Vanaf nu kun je deze eenvoudig zelf dupliceren. Dat scheelt een hoop handmatige invoer én tijd. Bovendien kun je de aangemaakte boeking achteraf wijzigen.

Wil je ontdekken welke nieuwe functionaliteiten er de afgelopen tijd voor jouw oplossing zijn geïntroduceerd? Lees dan hier alles over de Exact Autumn ’22 release.