Elvy

Optimaliseer en digitaliseer uw administratieve processen met de oplossingen van Elvy. Koppel Elvy aan uw Exact Online of Exact Globe administratie. Hiermee zorgt u voor inzicht in uw financiële processen.

Factuurverwerking

Automatiseer de factuurverwerking met Elvy en bespaar tijd! De software importeert automatisch facturen vanuit uw mailbox. Fysieke documenten scant u in.  Door middel van herkenningstechnologie worden de gegevens automatisch herkend. Op basis van de herkende gegevens én de gegevens uit Exact maakt Elvy een boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt de factuur geboekt in Exact. Vervolgens biedt de software de boeking aan de juiste fiatteurs aan. Exact geeft na goedkeuring de boeking vrij voor betaling.

Declaratieverwerking

Via de Elvy App dient kunt u ook eenvoudig declaraties in. Kortom geen losse bonnetjes of excel sheet met declaraties meer!
Kies ten eerste een type declaratie. Hierdoor vult Elvy de standaard velden automatisch in. Ten tweede voert u de overige gegevens in. Eventueel bijbehorende documenten voegt u toe.
De declaratie dien je daarna direct ter goedkeuring in. Wanneer men een declaratie indient, biedt de software deze automatisch ter goedkeuring aan aan de juiste persoon. Na goedkeuring zet de software de declaratie, en eventuele bijbehorende documenten, door naar Exact. De betaling wordt vrijgegeven. Het betaalproces wordt verder in Exact vormgegeven. De declaratiegegevens worden zowel in Exact als in Elvy gearchiveerd.

Inkoopmanagement

Het aanvragen en beheren van inkoopaanvragen is effectief en eenvoudig. Met de rapportages van Elvy heeft u real-time inzicht in zowel budgetten als verplichtingen en realisaties.
Hiermee krijgt u meer grip op alle uitgaven van uw organisatie.

Contractregistratie

Deze oplossing zorgt ervoor dat u altijd een actueel inzicht heeft in uw contracten. Hiermee voorkomt u dat uw abonnementen onbedoeld verlengt worden maar ook dat abonnementen zoek raken.

Document archivering

Bepaal welke documenten worden gedigitaliseerd en gearchiveerd. Documenten kunnen met Elvy op verschillende manieren worden verwerkt. Bijvoorbeeld gescande documenten vanuit een specifieke netwerklocatie of geautomatiseerd uitgelezen vanuit e-mailboxen.

De voordelen op een rij Elvy

  • Volledige integratie met Exact Online & Exact Globe
  • Vergroot de efficiëntie van uw administratieve processen.
  • Voorkom fouten door het automatiseren en digitaliseren van financiële processen.
  • Bespaar tijd en geld en waardoor u meer focus heeft op uw Core business

 

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van Elvy?   Neem contact met ons op