Home » Elmec

Elmec

Elmec Handels- en Ingenieurs Bureau te Belfeld wil meer inzicht in hun documentenstroom en projecten en de daar bijbehorende koppelingen met Exact Globe optimaliseren.  

FileLinx 

FileLinx is een business applicatie platform dat helpt grip te krijgen op zowel ongestructureerde als gefragmenteerde data binnen een organisatie. 
Via de software van FileLinx is er voor Elmec een oplossing gevonden voor het structuren van de documentenstroom, projecten en e-mails.   
 

Autodoc HSE

Autodoc is een “virtuele printer” die men kan aansturen door middel van een printopdracht. De gewenste verwerking van een document kan ingesteld worden en vervolgens wordt deze direct uitgevoerd.  

Bij Elmec wordt door middel van een code op een lay-out, automatische handelingen verricht zoals bijvoorbeeld het ophalen van informatie uit Filelinx of Exact Globe. Of wanneer een bepaald artikel verkocht is wordt automatisch een certificaat geprint voor de klant. Een ander voorbeeld is het automatisch e-mailen/printen van facturen, opdrachtbevestigingen en offertes met een vooraf opgemaakte en tevens wijzigbare email template.  

Scancys 

Voor alle inkoopfacturen gaat Elmec gebruik maken van Scansys. Scansys is software welke automatisch (in)koopfacturen scant en koppelt binnen Exact Globe.  

 

Blue People IT vervult de rol van adviseur en implementatieconsultant.   

 

Software: 

FileLinx, Exact Globe, Autodoc en ScanSys. 

 

terug