Consultancy

Blue People IT biedt consultancy op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties. Zo kunnen wij op het gebied van IT voor u een totaal oplossing zijn waarbij wij graag met u een langdurig partnership opbouwen. Hierdoor leren wij uw bedrijf goed kennen en kunnen we anticiperen op trends en ontwikkelingen in de markt. Bovenal kunnen wij zo ook inspelen op veranderingen binnen uw bedrijf zodat u ten alle tijde uw IT op orde heeft.

Advies en Strategie

De adviseurs van Blue People IT analyseren uw bestaande bedrijfsprocessen (IST), werken individuele eisen uit en leiden daaruit een oplossingsconcept ter optimalisering en sturing van uw bedrijfsprocessen. Vervolgens wordt er bepaald waar de organisatie en de bedrijfsprocessen naar toe gaan (SOLL).

Meer weten over Advies en Strategie ?

 

advies - strategie

Bedrijfssoftware

Een keuze maken uit bedrijfssoftware betekent in veel gevallen een aanzienlijke investering in zowel tijd als geld. Dit geldt zeker als u financiële en bedrijfsbrede ERP-software wilt aanschaffen. En misschien wilt u, als u toch bezig bent, ook overschakelen naar een ander platform, bijvoorbeeld ASP.

Kortom: ‘zomaar’ nieuwe software aanschaffen is niet aan te bevelen. Het is namelijk een keuze welke een grote impact heeft op uw organisatie. Het is daarom noodzakelijk dat deze keuze zorgvuldig en afgewogen gemaakt wordt. De Blue People IT consultant helpt u bij het selecteren en implementeren van nieuwe bedrijfssoftware. Het begeleiden gebeurt middels een bewezen methodiek die speciaal ontwikkelt is voor pakketselecties binnen het MKB. Blue People IT helpt u bij de digitalisering van het bedrijf en het optimaliseren van informatiemanagement.

Wij leveren de volgende bedrijfssoftware: Exact, FileLinx, AutoDoc HSE, en Scan Sys.

Meer weten over de mogelijkheden ?

Webapplicaties

Wij ontwikkelen onder andere gecertificeerde applicaties in combinatie met Exact Online. Daarnaast bieden wij ook applicaties op maat. Zoals bijvoorbeeld het ontsluiten van een intern bestelsysteem, een rekenmodule voor een detacheringsbedrijf en conversiescripts om data uit verschillende bronnen samen te voegen in een nieuw programma.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Klik hier voor meer informatie