Blue10 automatiseert jouw administratie

Blue10 helpt organisaties door middel van cloud software met het automatiseren van administratieve processen. Hierbij valt te denken aan de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten. Hierdoor zijn alle inkoopafspraken op één plek centraal beschikbaar en wordt je op tijd geïnformeerd wanneer een contract afloopt.

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden. Controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie. Bovendien geeft het context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen. Dit maakt Blue10 de ideale assistent van de financiële administratie.

Maak kennis met Blue10

Met deze software komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen. Hierdoor worden de documenten naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen voor de gewenste goedkeuring eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie. Bovendien zijn ze eenvoudig terug te vinden in het digitale archief.  Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

Altijd en overal toegang

Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in je facturen en is jouw administratie iedere dag onder controle. Of je nu facturen moet boeken of verantwoordelijk bent voor de controle of goedkeuring van facturen: het is jouw online assistent op de administratie.

Niet handmatig overtypen maar automatische herkenning

Het overtypen van documentinformatie is verleden tijd. Dankzij OCR worden de belangrijkste gegevens van binnenkomende documenten automatisch herkend. Met machine learning worden patronen in data ontdekt en leert het systeem documentgegevens steeds beter te herkennen.

Digitaal rondsturen en goedkeuren van facturen

Geen papieren facturen meer die rondgaan tussen verschillende afdelingen in de organisatie. Met Blue10 worden alle facturen digitaal verwerkt en kunnen facturen snel en eenvoudig digitaal worden goedgekeurd. Zo heb je altijd de volledige controle over de factuurstroom binnen je organisatie.

Alle contracten op één plek beschikbaar en altijd up-to-date

Met contract management beheer je alle contracten en bijhorende afspraken op één centrale plek. Je upload contracten in de software en krijgt automatisch notificaties op belangrijke momenten. Bijvoorbeeld wanneer een contract afloopt. Dit zorgt ervoor dat je tijdig de markt op kan om een contract onder de juiste condities te verlengen. Maar ook om eventueel bij een andere leverancier een contract af te sluiten of op tijd op te zeggen op moment dat een dienst niet meer in gebruik is.

Geen investering; betalen naar gebruik

Bij Blue10 sluit je een abonnement af voor gebruik. De hoogte van het abonnement wordt bepaald door het aantal documenten wat je met verwerkt. Het aantal administraties en het aantal gebruikers die je toevoegt aan Blue10 is onbeperkt.

 

Automatiseer je administratieve processen