Blue People IT

Blue People IT biedt consultancy op drie gebieden die met elkaar samenwerken en daardoor elkaar versterken. We helpen u graag met onze kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties.

Als MKB-ondernemer bent u dagelijks op zoek naar de optimale prestaties van uw onderneming maar zeker ook van uw medewerkers. Dat vereist perfect functionerende bedrijfsprocessen.
Daarmee kunt u immers het verschil maken. Er komt veel bij kijken om deze processen goed te laten verlopen. Er moet een keuze gemaakt worden over de meest geschikte software. En tegenwoordig moet er ook veelal gekozen worden voor meerdere softwarepakketten, die dan op elkaar afgestemd moeten zijn. Bovendien zal deze software ook nog optimaal ingericht moeten worden.
Daarbij is dan voor u als ondernemers bepalend of u zich aanpast aan de software of dat de software zich aanpast aan uw organisatie. Verder moet de inrichting ook nog voldoen aan (wettelijke) regels en protocollen die binnen uw branche of keten gebruikelijk zijn. De consultants van Blue People IT hebben de ervaring en kennis in huis om u van advies te voorzien. U te helpen kiezen welk softwarepakket het meest geschikt is en daarbij ook nog de gekozen software te implementeren.

Ons verhaal

Blue People IT:
Blue staat voor professionaliteit, projectmatig werken en betrouwbaarheid.
People dat zijn onze medewerkers die alles voor u in het werk zullen stellen om oplossingen te bieden.
IT is de component waarin alles samen komt.

U kunt met al uw IT vraagstukken bij ons terecht! Onze medewerkers staan voor uw klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.