1 mei: 1 jaar Blue People IT

1 mei: 1 jaar Blue People IT

Vandaag hebben we er 1 jaar Blue People IT op zitten. We zaten al eerder samen op Noorderpoort 9 en officieel is alles later afgerond, maar wij beschouwen 1 mei als de start van het nieuwe bedrijf.

4 bedrijven die samen gaan tot één bedrijf. Ook nog bedrijven die allemaal in de IT zitten en die al meerdere jaren onder één dak opereren. Je zou zeggen dat het dan allemaal makkelijk verloopt. Dat was het evenwel niet. Het samenvoegen van bedrijven is ook het samenvoegen van bedrijfsculturen, van bedrijfsprocessen en van gemaakte afspraken. Dat vergt hoe dan ook altijd overleg en inspanning van medewerkers en management. Maar dat is gelukt. Inmiddels kunnen we spreken van één organisatie en van één hecht team. En het mooie is dat de hobbels die je moet overwinnen je sterker en vooral slimmer maken. De inzet van onze vakkundige mensen en het gebruik van de producten die we ook bij onze klanten adviseren en implementeren (o.a. Exact, FileLinx en Microsoft Office 365) maken ons werk aangenaam.

Dat doen we voor vele bestaande en trouwe klanten. We mochten het afgelopen jaar gelukkig ook veel nieuwe klanten verwelkomen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de marktomstandigheden, maar we denken ook dat we daar – zonder arrogant te zijn – zelf een redelijk steentje aan bijdragen. We zijn in het afgelopen jaar vooral bezig geweest met het maken van keuzes.  Keuzes op het gebied van de diensten (Strategie en Advies / Bedrijfssoftware / Webdiensten) die we aanbieden. Keuzes op het gebied van de software die we implementeren. Keuzes in de manier en aanpak waarop we dit alles doen.

Daar gaan we komend jaar mee door. Waar we zeker ook mee door gaan is het (door-) ontwikkelen van webapplicaties. De in het afgelopen jaar gelanceerde urenportaal en B2B bestelportaal vinden hun weg naar diverse klanten en geven ons de mogelijkheid om alle webapplicaties nog verder te ontwikkelen. Daarnaast zullen we in het komend jaar ook met andere IT-partners ontwikkelingen lanceren.

Kortom we blijven actief. Alles met als doel om onze klanten nog beter te kunnen helpen en adviseren. Dat doen we op een betrokken wijze. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Daag ons uit…

Via app, telefoon, chat, mail of website. We staan voor u klaar!